Contact met Great Property Experience

Contactgegevens

E-mail:
admin@greatpropertyexperience.com

Telefoonnummer:
+31 (0)85 1304034

Adres

Dollard 48
3332EE Zwijndrecht
Nederland

Veelgestelde vragen

Waarom hebben jullie Great Property Experience opgericht? Je hebt het geld toch niet nodig?

Het is heel simpel. We doen dit omdat we een enorme PASSIE hebben om jou te inspireren alles uit dit leven te halen wat er voor jou in zit. Met een professionele mindset, en een geweldig middel, vastgoed. Een community bouwen samen met mensen met dezelfde ambities. Wouh! Pieter is een echt podiumbeest, en vindt het superleuk om mensen te inspireren met zijn kennis en ervaring. Frank is helemaal weg van vastgoed, een man van structuur en kennisdelen. Via Great Property Experience, kunnen beide mannen hun ei helemaal kwijt. IN jouw voordeel.

Hoe kom ik in het platform?

Je kunt jezelf registreren voor het platform door naar my.greatpropertyexperience.com te gaan. Je logingegevens voor de Masters of Property zijn niet hetzelfde als de logingegevens voor het platform.

Hoe vind ik de Masters of Property modules?

Je kunt de modules van de Masters of Property bekijken op het platform. Heb je je nog niet geregistreerd voor het platform? Lees dan ‘Hoe kom ik in het platform?’

Hoe kan ik mij aanmelden voor het volgende evenement?

Houd de evenementenpagina in de gaten. Alle openbare evenementen kun je hier vinden. Als er een evenement speciaal voor de Masters of Property of Black Badge is, zul je hier een mail over ontvangen.

Kan ik de modules sneller ontvangen?

Goed om te horen dat je zo enthousiast bent! Wij hebben er voor gekozen om twee modules per week beschikbaar te maken, omdat je zo meer tijd hebt om de theorie in de praktijk toe te passen. Op deze manier boeken onze deelnemers veel meer succes en daar doen we het immers voor.

Kan ik toegang krijgen tot Proranq®?

Proranq® is beschikbaar voor alle Black Badges. Je zult na de Proranq® training een account krijgen.

Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Vervelend om te horen. Stuur even een mail naar support@greatpropertyexperience.com
We helpen je zo snel mogelijk.

Kan mijn factuur aangepast worden?

Natuurlijk. Stuur even een mail met de gewenste aanpassingen naar support@greatpropertyexperience.com

Kan ik affiliate worden voor Great Property Experience?

JA! Dat kan doormiddel van het bezoeken van de Great Affiliate page onder het kopje contact. Hier vind je alle benodigde informatie.